Cybersterk Security

Cybersterk Security

Bewust veilig ondernemen met CyberSterk
De digitale wereld verandert razendsnel, niet in de laatste plaats voor uw business. Dat biedt kansen, maar brengt tegelijkertijd ook risico’s met zich mee. Hoe beschermt u uw onderneming tegen cybercrime?

Bij optimale cybersecurity gaat het om de totale digitale weerbaarheid van uw bedrijf. Stap 1 is uiteraard voorkomen in plaats van genezen. Daarnaast gaat het om inzicht en controle. Wat zijn precies de risico’s? Wat te doen als er tóch iets mis gaat? Hoe kunt u damage control optimaliseren? En hoe blijft u niet alleen vandaag maar ook de komende jaren goed beveiligd?

Digitale beveiliging van A tot Z
Met CyberSterk kiest u voor een totaaloplossing die ook nog eens bijzonder gebruiksvriendelijk is. Dat wil zeggen dat alles voor u wordt ingericht op een begrijpelijke manier. Dus zonder u te overladen met technische details waar u toch niet veel aan heeft. U begrijpt wat u moet weten, en heeft de geruststelling dat wat u niet weet in goede handen is.

Met CyberSterk heeft u direct inzicht in uw digitale risico’s:

Zie CyberSterk als de rookmelder tegen cybercrime. Als het zelfs maar ruikt naar brand gaat er een alarm af. Zo bent u er nooit pas bij als er al een uitslaande brand is en is de kans daarop tot een minimum gereduceerd.

Ook optimaal ondernemen met CyberSterk?
Neem contact op.

Werkwijze BeSure ICT
Bij ICT-oplossingen is de menselijke factor minstens zo belangrijk als het technische aspect. Wat is er nodig? Wat verandert er? Voor wie? BeSure ICT begeleidt dit proces volledig. Door vragen te stellen die duidelijk maken welke keuzes er allemaal zijn (spoiler alert: het zijn er altijd meer dan verwacht), het maken van keuzes te vergemakkelijken of waar nodig keuzes te maken. Daarnaast stuurt BeSure ICT uw medewerkers aan, enthousiasmeert en neemt mensen echt mee. Zodat het succes van elke implementatie ook op dat vlak gewaarborgd is.