Office 365

Waarom ook u Office 365 back-up nodig heeft

In een tijd waarin voor ons gevoel alles ‘in de cloud’ wordt opgeslagen is het niet vreemd dat veel gebruikers van Office 365 ervan uitgaan dat dit ook automatisch door Microsoft wordt gedaan. Dit is echter een misvatting, met potentieel dure gevolgen als u hier niet op handelt.

Tijdelijke vs. Permanente back-up
Microsoft biedt u als gebruiker de mogelijkheid data te bewaren, alleen zijn al deze oplossingen tijdelijk. Of het nu gaat om bewaartermijnen, prullenbakinstellingen of versiebeheer. Daarmee wordt de kans op dataverlies wel verkleind maar het is allesbehalve waterdicht. De verantwoordelijkheid voor het maken van een automatische back-up van alle Office 365 data ligt dan ook bij u als eindgebruiker.

Met een back-up bent u er niet alleen van verzekerd dat al uw data veilig wordt opgeslagen, u heeft ook de geruststelling dat het te allen tijde kan worden teruggehaald. Zo houdt u de schade zo beperkt mogelijk na een hack, aanval, storing of het onbedoeld verwijderen van gegevens door uzelf of een collega.

Office 365 back-up door BeSure ICT
Vertrouw voor de software op Microsoft, voor de beveiliging helpt BeSure ICT u graag uit de brand. Vanaf een bedrag van €X per maand heeft al automatische back-up & beveiliging.

Meer weten?
Neem contact op.

Werkwijze BeSure ICT
Bij ICT-oplossingen is de menselijke factor minstens zo belangrijk als het technische aspect. Wat is er nodig? Wat verandert er? Voor wie? BeSure ICT begeleidt dit proces volledig. Door vragen te stellen die duidelijk maken welke keuzes er allemaal zijn (spoiler alert: het zijn er altijd meer dan verwacht), het maken van keuzes te vergemakkelijken of waar nodig keuzes te maken. Daarnaast stuurt BeSure ICT uw medewerkers aan, enthousiasmeert en neemt mensen echt mee. Zodat het succes van elke implementatie ook op dat vlak gewaarborgd is.